skip to Main Content

een groot deel van ons team werkt nog altijd zo vaak en zo veel mogelijk thuis • gebruik ons parkeerterrein, gebruik echter de voordeur om zo de looprichting te beperken • benut de sanitatiezuil bij binnenkomst • tweemaal daags ontsmetten we alle toetsenborden, muizen, deurkrukken, knoppen, schakelaars en kranen • aan de grote (diepe) tafel in het hart van de studio ontvangen wij onze gasten voor overleg en presentaties • de voormalige spreekkamer is nu ingericht voor videobellen • we hebben de ruimte, dus neem de ruimte

stad & lande, stijl & logo

Na een succesvolle samenwerking rond het platform voor basisschoolleerlingen www.mijnstadenlande.nl en het logo dat vervolgens werd ontwikkeld om het 80-jarig bestaan beter onder de aandacht te brengen was het zaadje geplant: Stad & Lande wil een nieuwe identiteit en Life design moet dat maken. Zeker met de aanstaande nieuwe website. Dit is het moment.

uit de briefing:
“Praktisch in gebruik en optimale leesbaarheid van de naam en niet het beeldmerk, zoals in het jubileumlogo, zijn een voorwaarde” en “de ampersand in het jubileumlogo bracht kleur en vriendelijkheid; ook dat zien we graag terug.”

creaties:
logo, kleurstudies, designsheet voor alle toepassingen en een toolkit, website, correspondentie, advertenties.

(inter)actie!

Life design BV

 

Poststraat 39

4301 AA Zierikzee

0111-456456

info@lifedesign.nl

 

KVK 22031298

0111 456456

terugbelverzoek

routebeschrijving

Tijdens je bezoek opladen op ons parkeerterrein? Kan!

Back To Top