skip to Main Content

De bescherming van je persoonsgegevens heeft onze grootste zorg.
We willen je in deze privacy verklaring heldere en transparant vertellen hoe we omgaan met persoonsgegevens. Daarbij houden we ons in alle gevallen aan de geldende wet- en regelgeving, zoals die zijn vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Hieronder lees je hoe we met welke gegevens omgaan. Heb je hier vragen over? Bel of mail ons. We willen graag dat alles duidelijk voor je is.

privacy verklaring life design

Deze gegevens bewaren we zorgvuldig:

Voor de onderdelen genoemd in deze privacy verklaring maken we gebruik van de volgende gegevens:

Van onze opdrachtgevers en leveranciers beheren we zorgvuldig de
• naw-gegevens;
• bedrijfsgegevens;
• betalingsgegevens;
• e-mailadressen;

Van sollicitanten bewaren we
• het curriculum vitae en
• de sollicitatie/motivatiebrief zelf met de bedoeling hen opnieuw te benaderen bij mogelijke geschiktheid voor een toekomstige vacature.

Daarom bewaren we je gegevens:

We gebruiken je gegevens voor een goede uitvoering van de gegeven opdracht. Uiteraard gebruiken we die ook voor het toesturen van onze nieuwsbrief wanneer je je hiervoor hebt aangemeld en om contact met je op te nemen wanneer je hierom verzoekt. Verder zullen we je gegevens niet gebruiken zonder je toestemming.

Duur van de opslag van je gegevens:

Naast de persoonlijke en bedrijfsmatige gegevens van al onze klanten, die we veilig en versleuteld bewaren, bewaren we andere, verzamelde persoonlijke gegevens, afhankelijk van het doel dat ze dienen, nooit langer dan tot na de oplevering van de opdracht.

Onze maatregelen om je persoonsgegevens te beveiligen:

Allereerst geven we geen persoonsgegevens door aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de opdracht waarvoor ze zijn verstrekt. Verder maken we gebruik van de voorgeschreven technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan de versleuteling van gegevens, firewalls en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en onze goed beveiligde server.

Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens:

Je hebt altijd het recht om je gegevens in te zien! We zijn je hierbij graag behulpzaam. Stuur een mail met je verzoek naar post@lifedesign.nl, je ontvangt dan inzage in de persoonlijke gegevens die we van je hebben. Transparant en helder. Als je je gegevens wilt wijzigen, kun je dat hier ook aangeven. Uiteraard kun je ook altijd je toestemming intrekken voor het gebruik van je gegevens.

Heb je een klacht?

We doen er alles aan om je gegevens te beschermen. We doen dit op een manier die voldoet aan de wet- en regelgeving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We delen dit zo transparant en duidelijk mogelijk met je. Mocht je toch een klacht hebben over de manier waarop we met jouw gegevens omgaan, kun je je altijd wenden tot de Autoriteit Persoongegevens. Via www.autoriteitpersoonsgegevens.nl kun je de juiste contactgegevens vinden om je klacht in te dienen.

Life design BV

Poststraat 39
4301 AA Zierikzee
0111-456456
info@lifedesign.nl

KVK 22031298

(inter)actie!

Life design BV

 

Poststraat 39

4301 AA Zierikzee

0111-456456

info@lifedesign.nl

 

KVK 22031298

terugbelverzoek

Tijdens je bezoek opladen op ons parkeerterrein? Kan!

Back To Top