skip to Main Content

een groot deel van ons team werkt nog altijd zo vaak en zo veel mogelijk thuis • gebruik ons parkeerterrein, gebruik echter de voordeur om zo de looprichting te beperken • benut de sanitatiezuil bij binnenkomst • tweemaal daags ontsmetten we alle toetsenborden, muizen, deurkrukken, knoppen, schakelaars en kranen • aan de grote (diepe) tafel in het hart van de studio ontvangen wij onze gasten voor overleg en presentaties • vijfmaal daags ventileren we de studio (brrrrrrr!) • alle medewerkers wassen bij aankomst én vertrek hun handen • de voormalige spreekkamer is nu ingericht voor videobellen • we hebben de ruimte, dus neem de ruimte

zo doen we dat

We beginnen bij jouw wensen. Altijd. Die vertalen we. We ontwerpen graag, maar zoeken gewoon de best mogelijke strategische invulling van jouw opdracht. Zo zetten we de ene keer alleen sociale media, een website of advertentie in en leveren we de andere keer een complete on- en offline campagne. Juist dat wat werkt voor jou en je doelstellingen.

We zijn je graag behulpzaam! Met een krachtige naam, een logo en passende huisstijl, een communicatieve website, trefzekere campagnes, content voor sociale media, een messcherp tekstje, een communicatie-strategie voor meerdere jaren of een spraakmakend event.

onze studio

Life design werkt vanuit het hart van Zierikzee. Onze studio is er gehuisvest in het voormalige postkantoor, een heerlijk groot pand met een rijke en indrukwekkende historie. Met maar liefst eenentwintig meter bureau, een ontvangstbar, spreekkamers, montageruimte, fotostudio én Lavazza espressomachine zodat we jouw opdrachten full service kunnen realiseren. Stap gerust eens binnen en maak kennis. Welkom!

team

Wanneer we werken aan jouw opdracht, werken we enthousiast aan het realiseren van je doelstelling. Het team van Life design bestaat uit ervaren ontwerpers, visualisers, copywriters, strategen én dtp-ers. Elk met de daarvoor benodigde ervaring, opleidingen én passie!

(inter)actie!

Life design BV

 

Poststraat 39

4301 AA Zierikzee

0111-456456

info@lifedesign.nl

 

KVK 22031298

0111 456456

    terugbelverzoek

    routebeschrijving

    Tijdens je bezoek opladen op ons parkeerterrein? Kan!

    Back To Top