Menu

Life designers zijn een apart ras. Creatieve wildemannen (en vrouwen) samengebracht in een collegiale, soepel samenwerkende kudde. ‘De’ Life designer is behulpzaam, kritisch, open en eerlijk (dus betrouwbaar), doelgericht en licht perfectionistisch. En prettig gestoord.

Zo. Wij hebben ons voorgesteld. En u? Wij maken graag kennis met nieuwe opdrachtgevers. Of praten onder het genot van een kop koffie (bij) met oude, vertrouwde klanten. Tijd voor een persoonlijk gesprek.

 

Koffie?
Jeroen van 't Leven

Jeroen. Opperhoofd en grondlegger. Werkt gepassioneerd aan: strategie, concept, vormgeving. Leeft voor: Italiaans eten (in grote hoeveelheden), foodfestivals en Smelly Kitchen

Ellen de Bokx

Ellen. Heeft een werkgerelateerde Social Media verslaving opgelopen, langzaam opgebouwd vanaf 2005. Chocola lijkt de symptomen te verzachten.

Janita. Behoeft geen tekst en uitleg, maar schrijft ze. Naast het verzorgen van short en long copy, staat zij ook aan de basis van menig marketing/strategieplan.

Janita Dalebout

Ook werken bij lifedesign?

Life design is op dit moment niet op zoek, maar wel altijd nieuwsgierig naar talent. Open sollicitaties mail je aan info@lifedesign.nl

Judith Lindemans

Judith. Geeft Life design vorm sinds 2008. In de vorm van illustraties en layouts. Zit hier zeker niet voor de vorm. Of toch wel.

Niels Parlevliet

Niels. Altijd luchtig en zeker niet opvliegend. Dus luchtverkeersleider bij Life design geworden. Houdt ons sinds 2009 met twee voetjes op de grond. Maar alleen als dat nodig is.

Aan onze leveranciers

Life design staat altijd open voor leveranciers die verwachtingen overtreffen. In kwaliteit, prijs en/of levertijd. En Papier-leveranciers opgelet: de mensen van Life design hebben een papier-fetish. Dus heb je iets bijzonders (bij voorkeur in huisstijlcollecties), kom naar Zierikzee!

Harm. Sociaal (net)werker van Life design. Zoekt de dialoog en menselijke maat binnen online marketing.

Harm Hoogerdijk

Marieke. Oud-stagaire en opgeleid fotograaf. Draait aan de knoppen, schuift en regelt. Zowel op de werkvloer als in de fotostudio van Life design.

Marieke Bos

@lfdsgn: Tweets van Jeroen van 't Leven

Cynthia van 't Leven

Cynthia. Mag zich gediplomeerd ‘Make Up Artist’ noemen dus we dachten: die kan heel goed opmaken. De balans dus. Volstrekt logisch dat ze de administratie bij Life design doet. Zeg nou zelf…