Menu

poststraat 39  4301 aa  zierikzee  0111 456 456

Vragen? Mail gerust!

Na jarenlang bijna opgestapeld in een lang, smal herenhuis te hebben gewerkt, zit Life design tegenwoordig in het voormalig postkantoor in Zierikzee. Een groot, statig pand met een indrukwekkende historie.

 

Uit de tijd dat je nog een nummertje moest trekken. Tegenwoordig hoeft u niet in de rij te staan: wij helpen (snel) iedereen die mailt, belt of binnenstapt.

Strak, steriel, sereen.
Zo oogt en voelt onze studio.
Maar de mensen die er werken broeien, borrelen en bruisen.
Al doen ze natuurlijk uiterst serieus wanneer u binnenstapt.

Gelukkig worden de momenten dat de Life designers uit hun rol vallen soms vastgelegd. Met uitstapjes, onaangekondigde dresscodes, spontane inzamelingsacties en (kennis)projecten dagen we elkaar en anderen telkens uit. Voor soepele geesten en nieuwe kennis(makingen).

Representatief personeel

Het werk-uniform (op Ugly Sweater Day)

Druk aan het bellen

Indruk maken...

Invasie van Vitruvio-leerlingen!

Serious Sushi 2013

Volg ons op Facebook voor meer “Real Life”

Routebeschrijving vanuit Goes/Rotterdam:

Volg de borden ‘gratis parkeren Scheldestraat’. Bij de vierde rotonde neemt u de derde afslag (driekwart). U rijdt de Weststraat in, deze gaat vanzelf over in de Poststraat. Parkeren kan op het eigen terrein achter het pand (Manhuisstraat).

Routebeschrijving vanuit Renesse:

Volg de borden ‘gratis parkeren Scheldestraat’. Bij de derde rotonde neemt u de derde afslag (driekwart). U rijdt de Weststraat in, deze gaat vanzelf over in de Poststraat. Parkeren kan op het eigen terrein achter het pand (Manhuisstraat).

RouteNaarLifeDesign